Beautysalon Pure Touch

By Patricia Vos

Cenzaa

Welkom in de wereld van Cenzaa!
Cenzaa is revolutionair door haar filosofie van ontspanning, huidverbetering, gezondheid en onvergetelijke geursensaties.
Cenzaa Solutions staat voor natuurlijke huidverzorging met traditionele therapeutische werkstoffen in combinatie met high-tech samenstellingen. Mediterrane en oosterse planten en kruiden zijn omgezet tot essentiële oliën die zorgen voor een zintuiglijke ervaring van welzijn. Ontspanning en huidverbetering gaan bij Cenzaa Solutions hand in hand, het beste uit de natuur wordt gecombineerd met de laatste technologie. Huidverbetering en Wellness hand in hand! 

Cenzaa concept
Het onderscheidende karakter van Cenzaa!
In het complete Cenzaa concept is er ruim aandacht voor sfeer, ontspanning, en ambiance zoals het Cenzaa moment in de salon. Cenzaa biedt u huidverbetering en therapeutische behandelingen maar ook wellness, ontspanning en beleving. In het Cenzaa totaal concept zijn al deze aspecten samengebracht tot een therapeutische sensatie van geur en “East meets West” behandelingen. De nieuwe vorm van huidanalyse en de specialistische producten van Cenzaa Therapeutic zijn vooruitstrevend en vernieuwend.
De mooie exclusieve uitstraling van de producten zijn een toegevoegde waarde. 
 

Natuurlijke Cenzaa 
De natuur voorziet ons van mooie ingrediënten. Cenzaa gebruikt deze producten graag met respect voor die natuur die ons zoveel moois te bieden heeft. Rijke plantenoliën, geneeskrachtige kruiden en bijzondere werkstoffen zijn eeuwen geleden ontdekt, maar in de loop der jaren is de kennis voor het gebruik van deze natuurlijke producten grotendeels verdwenen. Met Cenzaa kunt u de natuur opnieuw ontdekken en staat ze dichterbij dan ooit.
Onze natuurlijke producten voelen niet alleen aangenaam op de huid, maar dringen door tot in de diepe huidlagen waardoor uw huid optimaal herstelt en maximale huidverbetering ontstaat. 

Cenzaa houdt ook rekening met de natuur tijdens de export en productie van haar materialen. Cenzaa is in Nederland, speciaal voor de West-Europese markt, ontwikkeld. De producten gaan niet op lange transporten waardoor het milieu minder wordt belast. Daarnaast selecteert Cenzaa materialen welke door verantwoord bosbeheer zijn verkregen. Zo worden de ecologische en sociale functies van deze bossen ook op lange termijn behouden.

Cenzaa producten zijn uiteraard niet op dieren getest, bevatten geen minerale oliën, parabenen of overbodige toevoegingen. We nemen onze verantwoordelijkheid uit respect voor de natuur, van ontwikkeling tot productie.

Cenzaa Experience
Ontvangen worden in een oase van rust, bijkomen met een typisch Cenzaa ritueel en u laten meevoeren op een reis vol geuren. In een prachtige ambiance van schoonheid komt u terecht in een wereld van Mediterrane en Oosterse sferen. Prikkel uw zintuigen. Gun uzelf dit moment van rust en ontspanning en laat u tijdens de geurreis in vervoering brengen van al het Cenzaationeels dat op uw weg komt. Vol nieuwe, positieve energie eindigt u de reis. 

Thuis kunt u ook genieten van de zijdezachte producten. Laat uw huid genieten. Verzorg haar iedere dag met rijke ingrediënten, pure oliën, innovatieve werkstofcomplexen en heerlijke texturen. Verzorg uw huid dagelijks met Cenzaa.

Ruik, proef, voel, hoor en zie de wereld van Cenzaa.

Cenzaa Therapist
Het onderscheidende karakter van Cenzaa!
Uw Cenzaa therapist is speciaal opgeleid om, afgestemd op uw wensen, met deze innovatieve producten het beste resultaat te behalen voor uw huid. Vraag uw Cenzaa Therapist naar deze therapeutische behandelingen waarin hoogwaardige wetenschap wordt gecombineerd met ultieme luxe. Laat uw huid verwennen en verbeteren door pure extracten vol energie en hydratatie tijdens uw sublieme Cenzaa momenten.

Cenzaa Cadeau
Tijdens een Cenzaa behandeling kunt u heerlijk wegdromen onder de vakkundige handen van uw Cenzaa Therapist. Wilt u uw naasten ook laten genieten van de weldadige Cenzaa behandelingen en producten? Geef de heerlijke Cenzaa producten cadeau! Misschien vindt u het toch leuker om iemand te verrassen met een cadeaubon? Niet alleen kan de ontvanger genieten van heerlijke behandelingen of producten, maar doordat aan het verpakken van de cadeaubon extra aandacht wordt geschonken, wordt het ook genieten met het geven van een cadeaubon.