Beautysalon Pure Touch

By Patricia Vos

Cenzaa behandelingen

 

Cenzaa gezichtsbehandelingen  

 

Prijs

 

Prijs

Cenzaa Quick behandeling.

30 minuten
Gun uzelf een half uurtje rust tussen de bedrijven door, begin je dag energiek of sluit hem ontspannen af.

 

 

€ 27,50

Cenzaa Impressions behandeling.

60 minuten
De ideale kennismakingsbehandeling!

Laat je meevoeren met het moois wat Cenzaa te bieden heeft! In deze uurs-behandeling krijgt u een impressie van een deel van het Cenzaa concept. Je ondergaat bijzondere Cenzaa rituelen waarbij je wordt meegevoerd op een droom- en geurreis naar warme oorden. Op basis van een Lifestyle- Analyse, welke jouw Cenzaa Expert zal uitvoeren, wordt de behandeling speciaal op jouw huid en huidwensen afgestemd.

De Cenzaa Impressions behandeling is een gelaats behandeling van 60 minuten, exclusief epileren, harsen en dergelijke. 

€ 46,00

Cenzaa Moments behandeling

90 minuten
Dé ultieme Cenzaa behandeling!

Gun jezelf de serene Cenzaa Moments wellnessbehandeling met huidverbeterende effecten! Tijdens deze ontspannende droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving. Uw Wellness Expert zal op basis van jouw huid en huidwensen de behandeling afstemmen middels een Lifestyle-Analyse. Rijke producten met exceptionele werkstoffen zullen jouw huid intensief voeden. Hydraterende en heerlijk geurende kruidenoliën in combinatie met diverse Oosterse massagetechnieken nemen je mee op een hemelse droomreis..

De Cenzaa Moments behandeling is een gelaats behandeling van 90 minuten, exclusief epileren, harsen en dergelijke. 

€ 67,00

Cenzaa Weda behandeling

105 minuten
Laat je verrassen tijdens deze wellness behandeling met knisperende pakjes!

In deze oosterse wellness behandeling reis je af naar warme oorden. Totale ontspanning in combinatie met huidverbetering én een Tibetaanse massage maken deze behandeling tot een unieke beleving. Jouw Cenzaa Wellness Expert zal je meevoeren op een droom- en geurreis welke speciaal op jouw huid en huidwensen wordt afgestemd. Laat je verrassen door knisperende en geurende kruidenbundels welke worden gebruikt tijdens een heerlijke massage die je volledig tot rust laat komen.

De Cenzaa Weda behandeling is een gelaats behandeling van 105 minuten, exclusief epileren, harsen en dergelijke.

€ 77,50

Cenzaa Botuline Look behandeling

105 minuten
De behandeling voor een stralende oogopslag!

Laat jouw huid én ogen weer stralen van geluk met deze bijzondere therapeutische ervaring! De Cenzaa geurreis, met haar heerlijke geuraroma’s, neemt je mee in een behandeling waar huid- en oogcontour-verbetering het doel is. Het gebruik van therapeutische ingrediënten zal de strijd met rimpeltjes aangaan en jouw huid haar glans weer teruggeven. Hoogwaardige werkstoffen in combinatie met een stimulerende bindweefselmassage en een uiterst werkzaam Botuline Look masker zorgen voor een ‘oogverblindend’ resultaat.

De Cenzaa Botuline Look behandeling is een gelaats behandeling van 105 minuten, exclusief epileren, harsen en dergelijke.

 

€ 81,50

Cenzaa Botuline Face behandeling

120 minuten
Deze behandeling geeft het gelaat een natuurlijke mini facelift!

Botuline Face Therapy is een zeer intensieve doch ontspannende behandeling waar gebruikt wordt gemaakt van hoogwaardige therapeutische formules. Jouw Cenzaa Wellness Expert zal jou meevoeren op een droom- en geurreis welke speciaal op jouw huid en huidwensen wordt afgestemd. Door totale ontspanning van lichaam en geest is jouw huid ontvankelijk voor de exceptionele werkstoffen welke verwerkt zijn in het Botuline Beauty masker. Dit heeft, samengaand met actieve bindweefselmassage op het gelaat, een uiterst liftend effect!

De Cenzaa Botuline Face behandeling is een gelaats behandeling van 120 minuten, exclusief epileren, harsen en dergelijke. 

€ 90,00

Cenzaa Glyzol Therapy behandeling

30 minuten
Intensieve en doeltreffende huidverbetering!

Glycol Therapy zorgt voor een gezonde, stralende huid. Huidproblemen zoals: acne, littekens, rimpelvorming en pigmentatie problematiek zijn uitermate geschikt voor deze intensieve fruitzuurbehandeling! De Cenzaa Glycol Therapy zorgt ervoor dat het beoogde probleem systematisch verbeterd zal worden.

Jouw Cenzaa Skin Therapist brengt alle huidzones in kaart om probleemzones optimaal te kunnen behandelen. Ervaar de wetenschappelijk bewezen effectiviteit van Glycolzuur! Vraag jouw Cenzaa Skin Therapist voor de opties. 

De Cenzaa Glycol Therapy behandeling is een gelaats behandeling van 30 minuten, exclusief epileren, harsen en dergelijke. 

 

€ 31,00

Cenzaa Mandelico Therapy behandeling

30 minuten
Natuurlijke microdermabrasie voor de gevoelige huid!

De Cenzaa Mandelico Therapy: een behandeling gericht op huidverbetering en het vertragen en tegengaan van huidveroudering. Om jouw huid te voorzien van de juiste producten worden alle huidzones in kaart te gebracht. De huid ondergaat een fruitzuur peeling met Mandelico. Dit stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Door de milde, antibacteriële eigenschappen is deze behandeling uitermate geschikt voor de gevoelige, donkere, rosacea en acne huid. Oneffenheden verdwijnen en jouw huidconditie verbetert.

De Cenzaa Mandelico Therapy behandeling is een gelaats behandeling van 30 minuten, exclusief epileren, harsen en dergelijke.

€ 31,00

Cenzaa Hyaluron behandeling

90 minuten
De vochtverbeterende wellness behandeling!

Ervaar de Hyaluron Therapy; een hydraterende behandeling, waarbij exceptionele werkstoffen jouw huid intens voeden en verzorgen.
Op basis van uw huid(wensen) zal uw Cenzaa Skin Therapist een Lifestyle-Analyse uitvoeren, waar de behandeling speciaal op afgestemd wordt. Tijdens deze Hyaluron Therapy geniet je ook van Oosterse massagetechnieken en de Cenzaa geur- en droomreis. Het gebruik van therapeutische hydraterende ingrediënten tijdens deze behandeling geven jouw huid haar glans en vitaliteit weer terug!

De Cenzaa Hyaluron Therapy behandeling is een gelaats behandeling van 90 minuten, exclusief epileren, harsen en dergelijke. 

 

€ 67,00

 Cenzaa Jaipur Stress Relief

90 minuten

 € 67,50